Fietssters aangereden

11 januari 2011

Dordrecht – Twee fietssters van 13 en 14 jaar uit Dordrecht zijn op 10 januari op de kruising Laan der Verenigde Naties en afrit N3 aangereden. De meiden reden in de richting van de binnenstad van Dordrecht en de 64-jarige automobilist uit Papendrecht kwam uit de richting van zijn woonplaats en wilde juist in de richting van de Overkampweg rijden. De 14-jarige liep een hoofdwond op en klaagde over pijn aan haar hoofd, arm en heup. De 13-jarige kwam met de schrik vrij. Na onderzoek in het ziekenhuis bleken beiden niets ernstigs te mankeren. Ook de automobilist bleef ongedeerd. Mogelijk reden de beide meiden door rood.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.