Dag van de Doorgaande Lijn in Kunstmin

12 januari 2011 door Paul Schrandt
Dag van de Doorgaande Lijn in Kunstmin

DORDRECHT - Op woensdag 12 januari is het in Dordrecht de Dag van de Doorgaande Lijn. Voor de derde keer organiseerde de gemeente Dordrecht een stedelijke conferentie voor alle partners die zich bezighouden met de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 12 jaar: kinderopvang, basisscholen en peuterspeelzalen. De conferentie vond plaats in Schouwburg Kunstmin van 14.30 tot 18.00 uur. Deze keer was er aandacht voor de relatie tussen de Doorgaande Lijn en het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), het netwerk van organisaties in opvoedingsondersteuning en jeugd-gezondheidszorg.
Dagvoorzitter was cabaretier en columnist Hester Macrander. Zij ging onder meer in gesprek met wethouders D.A. van Steensel (Onderwijs) en H.P.A. Wagemakers (Jeugd).
Tevens was er een optreden te zien van de Caribbean Energy Brassband gevolgd door een workshop 'trommelen'. De aanwezigen kregen allemaal een paar stokjes en een cement-emmer waarna er onder aanvoering van een aantal bandleden driftig op los werd geslagen.

Foto's: Paul Schrandt 

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.