Mannen met hennepstekken aangehouden

12 januari 2011

DORDRECHT - Twee Dordtenaren van 21 en 26 jaar zijn op 11 januari op de Gravenstraat aangehouden. De twee zaten samen in één auto en werden aan een controle onderworpen. Doordat agenten het vermoeden hadden dat beiden mogelijk in het bezit van softdrugs zouden zijn, werd het tweetaal staandegehouden. Eén van de inzittenden gaf direct aan dat hij softdrugs bij zich. Een doorzoeking van de auto bevestigde dat: in totaal werden 189 stekken van hennepplanten aangetroffen en in beslaggenomen. De twee verdachten zijn na verhoor heengezonden.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.