Nieuw kinderdagverblijf biedt ouders webcamservice

13 januari 2011
Nieuw kinderdagverblijf biedt ouders webcamservice

DORDRECHT - Kinderdagverblijf Mijn tweede thuis biedt ouders een unieke service in Dordrecht: het live volgen van hun kind via de webcam. Alle ouders van wie het kind bij Mijn tweede thuis wordt opgevangen krijgen de mogelijkheid de opvang van hun kind te bekijken op een afgeschermde pagina op www.mijntweedethuis.com.

Mijn tweede thuis is een nieuw en eigentijds kinderdagverblijf voor 0 tot 4 jarigen gelegen op het Sweelinckplein in Dordrecht. De opvang onderscheidt zich door diverse extra’s waaronder de webcamservice. De keuze voor de webcamservice heeft niets te maken met de negatieve publiciteit waarmee de branche te kampen heeft, het idee bestond al langer.

“We wilden het uitbesteden van de opvang vergemakkelijken. We kunnen ons goed indenken dat ouders hun kind missen en het moeilijk vinden om het ‘alleen’ achter te laten, dat ze willen zien of het zich wel thuis voelt en/of dat het verantwoord wordt opgevangen. Ook feestelijkheden zoals verjaardagen van de kinderen of het paasontbijt op de opvang hoeven op deze manier niet helemaal aan de ouders voorbij te gaan”, aldus Cemaynur Safranti, oprichter en leidinggevende van Mijn tweede thuis.

Om gebruik te kunnen maken van de webcamservice dienen ouders op de website in te loggen met een gebruikersnaam en wachtwoord. De beelden worden live uitgezonden en niet opgeslagen of bewaard. De beelden zijn in principe alleen toegankelijk voor de ouders van de opgevangen kinderen op de dagen dat hun kind aanwezig is en voor de medewerkers van Mijn tweede thuis. Ouders die niet in de gelegenheid zijn om gebruik te maken van de webcamservice of om de opvang even te bellen, ontvangen naast het normale contact eenmaal daags een kort berichtje over het wel en wee van hun kind via sms.

Het webcamsysteem zal worden gedemonstreerd tijdens de feestelijke opening van het kinderdagverblijf op zaterdag 5 februari van 12.00 tot 15.00 uur. Om 12.00 uur zal burgemeester Brok de opvang officieel openen. Aansluitend wordt er voor belangstellenden een open middag gehouden.

U bent van harte uitgenodigd om bij de opening en de verdere feestelijkheden aanwezig te zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mevr. C. Safranti, 078-8434393
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.