FC Dordrecht verliest geflatteerd bij Cambuur

15 januari 2011
FC Dordrecht verliest geflatteerd bij Cambuur

DORDRECHT - FC Dordrecht heeft op vrijdag 14 januari 2010 de eerste competitiewedstrijd na de winterstop bij SC Cambuur met 3-0 verloren. De gasten hadden voor rust kansen om de thuisploeg pijn te doen, maar in de tweede helft besliste SC Cambuur het duel binnen een paar minuten.

In de eerste helft was FC Dordrecht de bovenliggende partij. Zeker in het eerste deel kreeg de formatie van trainer Henny Lee mogelijkheden om de score te openen. Moussa Kalisse mikte naast en ook de opgekomen Tom Beugelsdijk was dichtbij een treffer. De beste mogelijkheid was voor Bart van Hintum, maar hij kopte naast.

Na rust was het spel rommelig op het natte veld. Na een uur spelen kwam de thuisploeg toch op voorsprong. Bob Schepers schoot droog in de benedenhoek: 1-0. Het was pas de eerste echte kans voor de formatie uit Leeuwarden. Enkele minuten later besliste Kevin Diaz het duel: 2-0. FC Dordrecht werd na die tweede treffer geen moment meer gevaarlijk. Invaller Mark de Vries, voormalig speler van FC Dordrecht, maakte koud in het veld 3-0.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.