Tweede lustrum Witten Haen schaaktoernooi Dordrecht 2 maart

15 januari 2011

DORDRECHT -In den Witten Haen aan de Groenmarkt 19 wordt op woensdag 2 maart een jubileum gevierd. Het scchaaktoernooi onder die naam wordt voor de tiende keer gehouden. Den Witten Haen stelt de Gijs van Aardennezaal voor de schakers beschikbaar. Minstens vijftig schakers kunnen dan mee doen.

De Gijs van Aardennezaal zal op vrijdag 4 februari officieel zo worden genoemd naar de laatste minister van Dordtse bodem.  De zaal is onderdeel van lunchroom den Witten Haen waar mensen met een beperking toch hun talent in de horeca kunnen ontwikkelen.

In juli 2007 opende José van Noppen namens den Wtten Haen de eerste aflevering. Het schaken in een bijzondere sfeer is overdag in de Dordtse binnenstad tot een traditie uitgegroeid en gelijk schaakpromotie. 

woensdag 2 maart 2011, 10e Witten Haen Toernooi

 • Plaats: Dordrecht
 • Locatie: Lunchroom Den Witten Haen, Gijs van Aardennezaal, Groenmarkt 19b Dordrecht
 • Aard en speeltempo: 7 ronden rapid 20 min pppp
 • Aanvangstijdstip: 10.00 uur prijsuitreiking 16.30 uur
 • Prijzenfonds: waardebonnen
 • Inschrijfgeld: € 5,- aan de zaal
 • Aanmelden: c.d.vanthoff@upcmail.nl
 • Contactpersoon: Kees van 't Hoff, Varkenmarkt 54 3311 BR Dordrecht(organisatie clubs Dordrecht/Gert Zwartjes, Willige Dame/Hans Berrevoets, Sliedrecht/Mark van Hulst en Zwijndrecht/Kees van 't Hoff)
 • Telefoon: 078-6141418 / 06-22933649
 • e-mail: c.d.vanthoff@upcmail.nl
 • internetpagina: www.tomsschaakboeken.nl
 • Bijzonderheden: max 50 deelnemers, vol=vol, speciale schaaklunch à € 8,50 opgeven bij aanmelding

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.