Politie houdt man aan voor mishandeling ex

16 januari 2011

DORDRECHT - Een 27-jarige man uit Zwijndrecht is in de nacht van zaterdag op zondag 16 januari aangehouden voor mishandeling. Een 26-jarige vrouw uit Dordrecht trof die nacht in haar woning in Crabbehof plots haar 27-jarige ex-vriend aan. De man pakte de vrouw vast en sloeg haar diverse malen. Vervolgens ging de man verder de woning in en bracht verschillende vernielingen aan. De vrouw belde intussen de politie die direct ter plaatse kwam. De man verliet hierop de woning, maar zette het bij het zien van de ter plaatse gekomen agenten op een lopen. De agenten zetten te voet de achtervolging en kregen daarbij assistentie van collega’s in een dienstvoertuig. Ter hoogte van de Laan der Verenigde Naties struikelde de man en kwam ten val. De agenten hebben de man hierop aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau. De vrouw heeft aangifte gedaan tegen de man.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.