Twee uur fietscontrole: 51 bekeuringen

17 januari 2011

DORDRECHT - -  Een twee uur durende fietsverlichtingscontrole in de binnenstad van Dordrecht heeft op 13 januari 51 bekeuringen opgeleverd. Er  werd niet alleen gelet op voor- en achterlicht, maar ook op fietsen in voetgangersgebieden en rijden door het rode verkeerslicht. Zonder licht, door rood en/of in voetgangersgebieden fietsen kan gevaarlijke situaties opleveren en zelfs tot schade of verwondingen leiden. De politie zal dit soort controles in de toekomst ook blijven doen.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.