Bromfietser aangereden

19 januari 2011

DORDRECHT - Een 16-jarige bromfietsster uit Sliedrecht is op 18 januari licht gewond geraakt, nadat ze op de Overkampweg door een auto was aangereden. De bestuurder was een 45-jarige man uit Alblasserdam die het meisje op de kruising met de oprit van de N3 richting Papendrecht niet meer kon ontwijken. Het meisje werd naar het ziekenhuis vervoerd en hield aan de botsing een pijnlijk stuitje over. De automobilist bleef ongedeerd. Mogelijk reed het meisje door rood.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.