Hennepkwekerij aangetroffen: man aangehouden

20 januari 2011

DORDRECHT - In een woning aan de Vondelstraat is op 19 januari uur een hennepkwekerij met zo’n 30 planten aangetroffen. De politie nam daar een kijkje op grond van binnengekomen informatie. Een half uur later werd in de buurt een 36-jarige man uit Dordrecht aangehouden die in verband met de kwekerij gebracht kan worden. Hij is in verzekering gesteld. De planten en de kwekerijbenodigdheden zijn in beslaggenomen en vernietigd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.