20 tips na uitzending Opsporing Verzocht

12 januari 2011
20 tips na uitzending Opsporing Verzocht

DORDRECHT - De uitzending van Opsporing Verzocht heeft tot op heden 20 tips opgeleverd over de gewelddadige overval op juwelier Smaragd in Dordrecht. De tips worden onderzocht.
In de uitzending werd aan de hand van een reconstructie en een gesprek met de dochter van de overvallen juwelier die ook in de zaak was op het moment van de overval aandacht gevraagd voor deze zaak. Daarbij werden twee bewakingsbeelden vrijgegeven waarop twee verdachten te zien zijn.  Daarnaast werd een al eerder vrijgegeven foto van de scooter waarmee de drie daders zijn gevlucht nogmaals getoond. Bij deze drie beelden heeft de politie Zuid-Holland-Zuid een aantal belangrijke vragen.

Vragen
■ Wie herkent de overvallers aan de hand van de bewakingsbeelden en/of de signalementen?
■ Wie was getuige van de overval of zag de daders op de aanrij- of vluchtroute en heeft hierover nog niet met de politie gesproken?
■ Wie weet van wie de zilvergrijze Gilera Runner motorscooter met de opvallende ventilatiedeksels is of wie deze in zijn bezit heeft gehad?
■ Wie is na 15 december geelgouden sieraden aangeboden met het logo van juwelier Smaragd daarin gestanst of heeft ergens dergelijke sieraden gezien?
■ Wie heeft ergens rode en/ of witte sieradentableaus gezien die mogelijk afkomstig zijn van juwelier Smaragd?
■ Wie weet in wat voor auto de drie overvallers zijn gestapt op het Slikveld?
■ Wie heeft in het algemeen informatie over deze zaak en heeft hierover nog niet met de politie gesproken?

Meer informatie
Op de site van de politie www.politie.nl/zuid-holland-zuid en bij dit bericht is de foto van de twee verdachten en zijn bijbehorende vragen terug te vinden. Heeft u tips of informatie over de gewelddadige overval op juwelier Smaragd in Dordrecht op 15 december jl. en heeft u dit nog niet gemeld bij de politie? Dit kan via 0800-6070. Indien u anoniem wenst te blijven, kunt u uw tip melden bij Meld Misdaad Anoniem, tel:  0800-7000.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.