D66 zoekt oplossing opheffen bushalte

21 januari 2011
D66 zoekt oplossing opheffen bushalte

DORDRECHT - D66 heeft de vraag bij wethouder van den Oever neergelegd of de gemeente iets kan betekenen voor de gedupeerde bewoners van de Gravenhorst en de omgeving daarvan. Arriva heeft nl met ingang van 1 januari 2011 de bushalte bij Gravenhorst opgeheven, waardoor vele bewoners nu of verder moeten lopen of met buslijn 2 moeten reizen, hetgeen een extra overstap betekent.
 

D66 verzoekt de wethouder in overleg te treden met Arriva voor een mogelijke oplossing.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.