FC Dordrecht wint ruim van Fortuna Sittard

22 januari 2011
FC Dordrecht wint ruim van Fortuna Sittard

DORDRECHT - FC Dordrecht heeft de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard met 3-0 gewonnen. Marcel van der Sloot, Cecilio Lopes en Shayron Curiel maakten de treffers voor de formatie van trainer Henny Lee.

In de eerste helft was het nog zoeken naar de doelpunten aan de Krommedijk. Yoann de Boer raakte de lat namens de Limburgers en Erik Quekel miste een dot van een kans voor de thuisploeg. Lopes liep samen met Quekel op het vijandelijke doel af, maar laatstgenoemde schoot voor een leeg doel jammerlijk naast.

In de tweede helft moesten de laaggeklasseerde Limburgers snel met tien man verder, toen Phillipe Liard de doorgebroken Quekel onderuit had gewerkt. Fortuna Sittard leunde met een man minder nog meer op de defensie. Twintig minuten tijd zorgde Van der Sloot via een vrije trap voor opluchting: 1-0. Na de openingstreffer kwam de winst geen moment meer in gevaar. Lopes zorgde met een prachtige lob voor 2-0. Shayron Curiel maakte van afstand kort voor tijd nog de 3-0.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.