Mannen met kilo’s drugs aangehouden

24 januari 2011

DORDRECHT - Een 27-jarige man met onbekende woonplaats en een 25-jarige man uit Dordrecht zijn op respectievelijk 20 en 23 januari aangehouden. Agenten zagen de jongste van de twee op 20 juli op de Singel autorijden en besloten hem vanwege de hoge snelheid te volgen. In een steegje in de buurt van het Kasperspad werd de auto aangetroffen. Uit de auto kwam een sterke hennepwalm, dezelfde walm die de agenten bij de man aantroffen. Hij werd aangehouden en de auto werd in beslaggenomen. In de auto bleek voor ruim 9 kilo aan henneptoppen te liggen. Uit het onderzoek kwam de naam van de tweede verdachte naar voren Hij meldde zich op 23 januari zelf op het politiebureau aan de Overkampweg. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.