Tassen met kleding gevonden

27 januari 2011

DORDRECHT - Twee mannen van 32 en 36 jaar zijn aangehouden op de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht. Agenten zagen de twee op woensdagmiddag 26 januari 2011 in het centrum lopen met een tas. De politiemensen volgden de verdachten.
Iedere keer ging er een zonder tas een winkel in en na enige tijd ging de tweede ook naar binnen met tassen. Hierna liepen de mannen richting de Vest, stapten in een auto en reden weg naar de Dokweg. Een politieauto zette het voertuig van de verdachten aan de kant op de Laan der Verenigde naties. In de auto lagen tassen waarin hoofdzakelijk spijkerbroeken zaten en nog een paar shirts. Hierop volgden de aanhoudingen.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.