Winkeldief slaat medewerker supermarkt

28 januari 2011

DORDRECHT - Politiemensen hebben op donderdagmiddag 27 januari 2011 een 41-jarige man uit Vlaardingen aangehouden voor winkeldiefstal. Personeel van een supermarkt aan de Dubbelsteynlaan West in Dordrecht zag dat de verdachte iets meenam. Een medewerker sprak de 41-jarige man hierop aan. Volgens hem sloeg de verdachte hem en liep weg. Maar iemand van de winkel liep achter de verdachte aan en kon zo de politiemensen aanwijzen waar de winkeldief liep. Deze verklaarde dat hij wel de medewerker geduwd had maar volgens hem niet geslagen. Hij bekende de diefstal van een potje met zalf.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.