Afschaffen strippenkaart in Zuid-Holland een maand later

28 januari 2011
Afschaffen strippenkaart in Zuid-Holland een maand later

DORDRECHT - Per donderdag 3 februari 2010 zou de strippenkaart niet meer geldig zijn op alle bus- en tramlijnen van Zuid-Holland, maar dit wordt door de aanhoudende problemen met de OV-chipkaart nu voorlopig met een maand uitgesteld.

Een meerderheid van de Tweede Kamer heeft een PvdA-motie daarover op donderdagavond 27 januari aangenomen, nadat afgelopen week bekend is geworden dat er verschillende nieuwe en eenvoudige kraakmethoden zijn gevonden. Minister Melanie Schultz van Infrastructuur moet van de Tweede Kamer de gevolgen zijn van de laatste hack- en fraudescenario’s gaan onderzoeken en dit rapporteren.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.