FC Dordrecht wint geflatteerd van Helmond Sport

29 januari 2011
FC Dordrecht wint geflatteerd van Helmond Sport

DORDRECHT - FC Dordrecht heeft op vrijdag 28 januari 2010 een knappe 0 - 1 overwinning geboekt, uit bij Helmond Sport. Renaldo Jongebloet maakte in de tweede helft de enige treffer van de wedstrijd.

In de eerste helft was Helmond Sport de bovenliggende partij. FC Dordrecht zocht de aanval, maar creerde weinig kansen. FC Dordrecht-keeper Nick van der Ploeg moest regelmatig in actie komen om de Brabanders van scoren te houden. Hij hield zijn ploeg voor rust op de been.

Na rust kwamen de gasten beter uit de kleedkamer. Na een paar minuten kwam de ploeg van trainer Henny Lee op voorsprong. Jongebloet stond op de goede plaats om een voorzet van Bart van Muyen binnen te werken: 0-1. Na de openingstreffer golfde het spel op en neer, maar naarmate de tweede helft vorderde drong Helmond Sport steeds meer aan. FC Dordrecht hield stand en sleepte daarmee 3 punten binnen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.