Bestuur RTV Dordrecht naar vijf mensen

30 januari 2011

DORDRECHT -RTV Dordrecht heeft lange tijd gezocht naar uitbreiding van het bestuur. Dat is gelukt, want volgens informatie op de site van RTV Dordrecht is er weer een bestuur van vijf mensen, inclusief een penningmeester en een jongere kandidaat.

Dat biedt het volgende beeld:

 

 

Foto Naam Functie Instelling
Jan Goeijenbier Voorzitter Elkalen Holding BV
Gerard van de Weg Plv. voorzitter Geste Consult BV, Sterk van de Weg BV
Andries Koornstra penningmeester A.G.P. Koornstra Beheer
Jannie van der Loos bestuurslid  
Ir. Nicole Nulkes- de Groot bestuurslid Productmanager BTB PRIVA
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.