Merwedepolder Dordrecht krijgt wijkvereniging

30 januari 2011

DORDRECHT -De wijk de Staart/Merwedepolder krijgt een eigen wijkvereniging. Het wijkcomité heeft deze stap gezet ook in overleg met de gemeente.

Daarover wordt het volgende bericht gegeven:

 

Het Wijkcomité Merwedepolder heeft het afgelopen jaar plannen uitgewerkt om wijkcentrum De Rietschors beter te benutten en meer activiteiten voor de wijkbewoners te realiseren. We hebben onze plannen voorgelegd aan wethouders H. Wagenmaker en R. Reijnvaan, en hun reactie is positief.

Er zijn wel voorwaarden aan verbonden: meer kwaliteit, meer betrokkenheid, meer activiteiten. De gemeente wil een samenwerkingsverband aangaan met professionele welzijnswerkers en bewoners in de wijk.

Het Wijkcomité heeft besloten een wijkvereniging op te richten onder de naam “Wijkvereniging De Rietschors”. Door lid te worden van de wijkvereniging kunt u ons helpen meer te doen voor de bewoners, en voor de overige verenigingen die gebruik willen maken van De Rietschors. Te zijner tijd kunt u een inschrijfformulier verwachten.
Wij als comité gaan ervoor. Jullie ook?
Wijkcomité Merwedepolder.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.