"Wethouder Piet Sleeking noemt geen naam voor VVD-wethouder"

09 februari 2011

DORDRECHT -Beter voor Dordt wethouder Piet Sleeking heeft geen voorkeur uitgesproken voor een nieuwe wethouder voor de VVD. Hij twittert net het volgende bericht:

Veel speculaties over naam nieuwe VVD wethouder; Grappig, journalisten noemen een naam en suggereren dat ik een voorkeur heb uitgesproken.

Zover Sleeking.

Binnen de VVD is de door Sleeking genoemde kandidate ook al bekend van de discussie in maart 2011. Toen was de vertrekkende Ferdinand J. van Oever nummer één. Zij heeft een visie op cultuur en die staat op de VVD site.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.