Alle 65 plussers krijgen in Dordrecht brief over vervolg gratis OV

10 februari 2011

DORDRECHT -Alle Dordtenaren van 65 jaar en ouder krijgen in februari van de gemeente  een brief met informatie over het gratis openbaar vervoer na 1 april 2011. Het college van burgemeester en wethouder wil daarmee door gaan onder nieuwe voorwaarden.

In het verleden heeft de gemeente Dordrecht  bij wijze van proef een overeenkomst met Arriva afgesloten waarbij zij haar inwoners die 65 jaar of ouder zijn gratis een busabonnement aanbiedt. Dit abonnement heet een "gemakspas". Deze proef loopt tot en met 31 maart 2011.
Vanaf 1 april 2011 is de gemakspas niet meer geldig en wordt een nieuw aangepast abonnement mogelijk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.