Doe MEE dag op 19 februari Sportboulevard Dordrecht

11 februari 2011

DORDRECHT - Mensen met een beperking moeten mee kunnen doen in het verenigingsleven. Om dat te bereiken is er zaterdag 19 februari een DOE MEE dag op de Sportboulevard.

Bericht gemeente Dordrecht:

Voor Dordtenaren met een beperking is het vaak moeilijk om aansluiting te vinden bij verenigingen of andere sportaanbieders in hun buurt. Afwijkend sociaal gedrag, moeite om mee te komen en gebrek aan acceptatie bij anderen zijn belangrijke redenen waarom zij moeizaam hun eigen weg kunnen vinden en in steeds mindere mate daartoe pogingen ondernemen.

Om deze mensen te helpen een geschikte sport- of bewegingsactiviteit te vinden en te stimuleren hieraan deel te nemen wil Tandem Support samen met MEE Drechtsteden en het Samenwerkingsverband Aangepast sporten Drechtsteden starten met de DoeMEEdag in Dordrecht. Hiervoor wordt op zaterdag 19 februari om 11.00 uur een convenant ondertekend tijdens een mini-symposium op de Sportboulevard. Wethouder H.P.A. Wagemakers (Zorg en Welzijn) ondertekent het convenant namens de gemeente Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.