Twee aanhoudingen na ruzie om aanrijding bij station

12 februari 2011

DORDRECHT - De politie heeft een 26-jarige vrouw en een 24-jarige man uit Dordrecht aangehouden na een ruzie. Een 15-jarig meisje uit Dordrecht deed hier aangifte van. Ze fietste op vrijdagmiddag 11 februari 2011 bij het station. Ze botste bijna tegen de twee verdachten.

De 26-jarige vrouw pakte volgens het 15-jarig meisje de fiets en even later sloeg de man haar. Met hulp van getuigen stelde de politie direct een onderzoek in en vond de twee verdachten. De vrouw verklaarde dat het meisje door het rode verkeerslicht fietste en op het zebrapad reed. Vervolgens raakte de fiets haar en daarom werd ze boos.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.