Politie zoekt getuigen van doorrijden na aanrijding op de Toulonselaan

14 februari 2011

DORDRECHT - Een 72-jarige fietsster uit Dordrecht is op 14 februari gewond geraakt toen zij rond 13.50 uur op de Toulonselaan werd aangereden. De vrouw liep verwondingen aan haar hoofd, hand en been op. Ze was bij kennis, maar was verward en is naar het ziekenhuis gebracht.

Het slachtoffer werd aangereden ter hoogte van huisnummer 105 door de bestuurder van een blauwe Volkswagen Golf (type onbekend). Deze reed met grote snelheid in de richting van de Reeweg-Oost en reed na de aanrijding door. Het betreft een man van vermoedelijke tussen de 18 en 25 jaar die als enige in de auto zat. Hij droeg vermoedelijk een jas met een bontkraag. Hij remde nog even na de aanrijding, maar reed toch door in de richting van de Oranjelaan.

De fietsster wilde vermoedelijk vanaf het Oranjepark de Toulonselaan oprijden in de richting van de Oranjelaan.

De politie zoekt getuigen van deze aanrijding. Wie het ongeval heeft zien gebeuren of meer weet over de blauwe Golf en diens bestuurder, wordt gevraagd te bellen. Ook de bestuurder zelf wordt gevraagd zich te melden. Men kan bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de Surveillancedienst in Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.