Brandweer haalt bestuurder uit auto op de Mauritsweg

15 februari 2011
Brandweer haalt bestuurder uit auto op de Mauritsweg

DORDRECHT - Brandweerlieden hebben een 47-jarige bestuurder uit zijn auto gehaald. Op dinsdagmorgen 15 februari 2011 reed rond 08.45 uur een 47-jarige automobiliste uit Dordrecht over de Mauritsweg in Dordrecht. Ze wilde linksaf de Nassauweg op en zag niet dat de 47-jarige autobestuurder haar van rechts naderde over de Mauritsweg.

Er volgde een aanrijding. De automobilist klaagde over pijn aan zijn hoofd en nek. Verder had hij verlammingsverschijnselen aan zijn arm, schouder en nek. Daarom riep het ambulancepersoneel de hulp in van de brandweer om het slachtoffer zo voorzichtig mogelijk uit zijn voertuig te halen. Hierna bracht de ambulance de 47-jarige voor verdere behandeling naar het ziekenhuis. De autobestuurster had alleen last van haar knie.

Foto's: Paul Schrandt

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.