Hoofdwond opgelopen bij ongeval op de A16

16 februari 2011

DORDRECHT -Bij een ongeval op de Rijksweg A16 ter hoogte van Dordrecht heeft een 27-jarige autobestuurder uit Genk een hoofdwond opgelopen. Een ambulance bracht hem voor behandeling naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde op dinsdagavond 15 februari 2011 op de rijksweg A16 bij Dordrecht. De 27-jarige bestuurder verklaarde dat hij vanuit Rotterdam door de Drechttunnel reed. Daar was een snelheidslimiet van 50 kilometer per uur. Na de tunnel botste de 27-jarige tegen de auto voor hem. Deze raakte vervolgens twee andere voertuigen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.