Netwerkbijeenkomst werk en mantelzorg

17 februari 2011
Netwerkbijeenkomst werk en mantelzorg

DORDRECHT -Op donderdag 17 februari organiseerde de gemeente Dordrecht, Stichting MEE en Zorgbelang Zuid-Holland een netwerkbijeenkomst werk en mantelzorg. Een op de acht medewerkers combineert een baan met langdurige zorg voor een partner, kind of vriend die chronisch ziek of gehandicapt is of voor een hulpbehoevende ouders.

De helft van deze mantelzorgers voelt zich overbelast en loopt het risico om uit te vallen. Tijdens de netwerkbijeenkomst kregen werkgevers informatie over hoe zij mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid konden voeren.
Wethouder H.P.A. Wagemakers (Zorg en Welzijn) opende de bijeenkomst in het Stadhuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.