Statenpleinpodium Big Rivers staat onder druk

17 februari 2011

DORDRECHT -  Big Rivers zoekt snel een extra sponsor, want anders staat het podium van het festival op het Statenplein onder druk. Dit bericht is de opening van de weekkrant Dordt Nu.   Zonder sponsors geen Statenplein is de conclusie in de weekkrant op basis van informatie van organisator Bas de Zwart.

Als het Statenplein afvalt, dan blijven er nog zes podia over. De Zwart hoopt echter dat de aandacht en de waardering voor het festival een geldschieter over de brug brengt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.