Fietsendief gepakt op de Koningin Wilhelminastraat

17 februari 2011

DORDRECHT - Een 24-jarige man uit Dordrecht is op 16 februari aangehouden. Hij had op het Centraal Station een zogenaamde lokfiets van de politie gestolen. Agenten hielden de fiets uiteraard in de gaten en de man kwam dan ook niet ver.

Op de Koningin Wilhelminastraat kreeg hij de achtervolgende agenten in de gaten hij sprong hij van de gestolen fiets af. Binnen enkele seconden was hij aangehouden. Na zijn verhoor is de man heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.