Verdachte springt van dak op de Dubbeldamseweg-Zuid

18 februari 2011

DORDRECHT -Een 27-jarige man uit Dordrecht is bij de Dubbeldamseweg-Zuid in Dordrecht van het dak gesprongen. Een bewoonster schrok op vrijdagmorgen 18 februari 2011 toen ze merkte dat er iemand buiten bij haar op het balkon stond. Deze man gaf aan dat hij bij haar naar binnen wilde.

De vrouw deed niet open waarna de 27-jarige van het dak sprong en op straat wegrende. Agenten vonden de man in de buurt. Hij had een grote kei in zijn handen en liet deze niet los. De politiemensen zagen kans hem aan te houden. De verdachte was mogelijk onder invloed van drugs.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.