Verdachten proberen te ontsnappen

18 februari 2011

DORDRECHT -Na een melding van een mogelijke inbraak op het Maaskant-erf in Dordrecht hebben agenten op vrijdag 18 februari 2011 rond 00.20 uur direct een zoektocht ingesteld. Er zou een groep personen over een schutting bij een woning zijn geklommen.

De groep splitste zich hierna en een deel liep richting het winkelcentrum. Daar zag een agent twee personen op het parkeerterrein. Een werd er aangehouden en de andere ging ervandoor. Bij het Flamingopad kwamen de politiemensen een derde verdachte tegen. Deze was aan het bellen en stak zijn hand op naar de agenten. Op het moment dat hij de agenten goed zag, schrok hij en rende weg.

Op het natte gras gleed hij uit en ook zijn aanhouding volgde. Via deze verdachte kwam de politie bij een auto die ze in beslag nam. De twee aangehouden verdachten zijn 25 en 32 jaar en komen uit ’s-Gravenhage.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.