Aangehouden voor belediging agenten op de Prins Bernhardstraat

18 februari 2011

DORDRECHT -Een 15-jarige jongen uit Dordrecht is aangehouden omdat hij agenten beledigd heeft. Politiemensen passeerden op donderdagmiddag 17 februari 2011 een groep jongeren bij de Krispijnseweg in Dordrecht. Vanuit de groep klonken beledigingen richting de agenten.

Deze keerden om en op dat moment ging heel de groep rennen. Op de Prins Bernhardstraat bleef een deel staan en een uit de groep maakte weer beledigende opmerkingen. Weer renden de jongeren weg. Maar de agenten waren op de fiets en hielden dus de 15-jarige jongen aan.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.