Vandaag snelschaken op wereldschaal in Dordrecht

19 februari 2011

DORDRECHT -Vandaag (zaterdag) draait het in het leerpark om snelschaken op wereldschaal. Een laatste bericht van de organisatie:

Aan het Open NK Snelschaken op zaterdag 19 februari in Dordrecht doen meer dan 25 grootmeesters mee. De Duitser Arkadij Naiditsch (2685) heeft van hen de hoogste elo. Hij wordt op de voet gevolgd door Rustam Kasimdzjanov (2681). Van de Nederlandse top zijn nationaal kampioen Jan Smeets, Loek van Wely, Ivan Sokolov, Jan Timman en Sergei Tiviakov van de partij. Bovendien verdedigt de Hongaar Victor Erdos zijn titel.

Veel grootmeesters op Open NK Snelschaken in Dordrecht

 

Alle 200 deelnemers spelen 17 dubbele ronden Zwitsers in één groep met een bedenktijd van 5 minuten per persoon per partij.

Alle informatie over het toernooi is te vinden op www.snelschaakmarathon.nl. Daar kan ook ingeschreven worden voor het toernooi.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.