Familie aangehouden op verdenking van winkeldiefstal

20 februari 2011

DORDRECHT - De politie heeft op zaterdagmorgen 19 februari een familie uit Den Bosch aangehouden op verdenking van diefstal.

Een medewerker van een supermarkt aan het Admiraalsplein waarschuwde de politie dat er winkeldieven actief waren. Op de Van Kinsbergenstraat werden een 43-jarige man en een 18-jarige vrouw op basis van het doorgegeven signalement aangehouden. Korte tijd later zagen de agenten ook nog een man op de Witte de Withstraat lopen die aan het signalement voldeed.

Dit bleek een 20-jarige man die bij de eerder aangehouden verdachten hoorde. In de struiken en in de rok van de vrouw werden delen van een elektrische TV steun voor aan de muur aangetroffen. Ook hun auto is in beslaggenomen, daarin vonden de agenten grote bigshopper tassen die mogelijk eveneens bestemd waren om diefstallen te plegen. De zaak wordt onderzocht, de verdachten zijn in verzekering gesteld voor verder verhoor.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.