Twee verdachten aangehouden op de Achterom voor diefstal jassen

22 februari 2011

DORDRECHT - Agenten hebben twee Hongaren aangehouden voor winkeldiefstal. Politiemensen volgden op maandagmorgen 21 februari 2011 de twee die in eerste instantie door het centrum van Dordrecht liepen met een lege tas.

Ze gingen een supermarkt in aan het Achterom en stalen daar onder andere tandpasta en deodorant. Hierna gingen de verdachten naar een andere winkel en namen daar zonder betaling twee jassen mee. Agenten hielden de twee van 21 en 34 jaar zonder bekende woonplaats in de buurt van het station aan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.