Pak leegstand kantoorpand kunstzinnig in Sterrenburg-Dordrecht aan

23 februari 2011

DORDRECHT – Het is tijd voor een ludieke actie in Dordrecht om duidelijk te maken, dat het geen gezicht is dat al heel veel jaren het voormalige pand Keuringsdienst van waren leeg staat. Winkelier van winkelcentrum Sterrenburg Nico van Pelt zoekt mensen, die mee willen denken om dat slechte pand tijdelijk kunstzinnig in te pakken.  ,,Ik ken uit de binnenstad voorbeelden daarvan. Zo loopt het bouwval minder in het oog.”  Nico van Pelt is penningmeester van de winkeliersvereniging en hij vindt de tijdelijke verpakking van het pand in het belang van alle partijen.

In beginsel moet het pand wijken voor uitbreiding van het winkelcentrum, maar de eigenaar van het pand Keuringsdienst van waren en de eigenaar van het winkelcentrum zijn het niet eens. Buurtbewoners, de locale politiek en winkeliers hebben al eerder aan de bel getrokken om de patstelling te doorbreken.  Daarom ook wil winkelier Van Pelt kijken of tijdelijk de wijk een andere entree kan krijgen:

Hij vindt het ook belangrijke Sterrenburgpromotie, want in april wordt veel aandacht verwacht voor de opening van de tweehonderdste Jumbo supermarkt in Dordrecht in het winkelcentrum.

Nico is eigenaar van Van Pelt delicatessen en catering.
P.A. de Kok-plein 116
3318 JW Dordrecht
Tel. 078 618 26 41

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.