Burgemeester Brok langs negen stembureaus in Dordrecht

25 februari 2011

DORDRECHT -Burgermeester Arno Brok gaat aanstaande woensdag negen stembureaus langs. een aankondiging van de gemeente:

Woensdag 2 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Burgemeester A.A.M. Brok bezoekt op woensdagmiddag 9 stembureaus om daar met de stembureauleden en de kiezers te spreken. Om circa 13.45 uur is de burgemeester bij het stembureau in buurthuis Staart-West aan de Maasstraat 25, Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.