AD De Dordtenaar: Drechthopper nu wel op tijd voor Singelkoor Dordrecht

26 februari 2011

DORDRECHT – De zangers en zangeressen van het Singelkoor voor verstandelijk gehandicapten zijn voortaan op tijd op hun tweewekelijkse repetitie in de Wilhelminakerk.  AD De Dordtenaar besteedde woensdag aandacht aan het slecht geregelde vervoer via de Drechthopper, waardoor de repetities rommelig verliepen. Het ene koorlid was nog niet in de kerk of het andere koorlid moest al weer weg., zo constateerde verslaggeefster Liesbeth Okkerse.

De Drechthopper heeft gisteren afspraken gemaakt met het koor en in het bijzonder dirigente Mirian Lindemans – Nobel. De Drechthopper laat via de directeur – Lisette de Lijster – in de krant weten dat er zeer constructief overleg is gevoerd. Het Singelkoor kan nu weer wel op tijd met de hele groep van twintig oefenen.
Overigens hadden koorleden maanden geklaagd bij Drechthopper zonder dat de klachten konden worden verholpen. De Krant bericht nu dat er een speciale contactpersoon bij het bedrijf is aangewezen voor de koorleden. Het vervoer zal ook een jaar vooruit worden ingeboekt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.