Vrachtauto in brand

28 februari 2011
Vrachtauto in brand

DORDRECHT - Een met puin geladen vrachtwagen is op 28 februari rond 15.30 uur op de Baanhoekweg in brand gevlogen. De 23-chauffeur uit Alblasserdam wilde net met zijn auto wegrijden en bemerkte dat er iets mis was met de koppeling. Direct daarna ontdekte hij rook en kon hij veilig uitstappen. Hij raakte niet gewond. De oorzaak van de brand is waarschijnlijk een technisch defect. De vrachtwagen werd weggesleept, wat even duurde, want de lading puin uit de laadbak moest eerst in een andere vrachtwagen overgeladen worden.
 

Foto's: Paul Schrandt

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.