Vertrekkend wethouder uit Dordrecht wil Moerdijk positief in nieuws brengen

28 februari 2011

DORDRECHT - BN/De Stem stelt morgen de scheidende Dordtse wethouder Ferdinand J. van den Oever (46) voor als de nieuwe directeur van het Industrie-en havenschap Moerdijk. In de stijl van het zuiden heet dat:  De oud-wethouder van Dordrecht volgt op carnavalsmaandag Udo Uiterwijk op.

Van den Oever spreekt morgen in BV/De Stem van een wereldbaan. "Dit is echt wat ik wilde. Ik heb er veel zin in en wil het havenschap zoveel mogelijk in het nieuws brengen. Uiteraard op een positieve manier".

De foto die in de krant komt, is  gemaakt voor een haast eetbaar kunstwerk dat eerst zijn kantoor sierde boven restaurant de Sinjoor. Daarnaast ging het naar de acchtste verdieping van het Stadskantoor en volgende week maandag gaat het de Moerdijkbrug over.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.