Winkeldief met bijzondere buit aangehouden op de Achterom

02 maart 2011

DORDRECHT - Een 20-jarige man uit Krinpen aan den IJssel is op 1 maart op de Achterom aangehouden. Agenten zagen dat hij in een warenhuis in de binnenstad veel belangstelling voor lingerie had en besloten hem in de gaten te houden.

Op de Achterom werd hij aangehouden. Hij had een tas met onder meer een BH, damesondergoed, T-shirts en sportbroeken uit het warenhuis bij zich. De man werd aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. De man bleek ook gereedschap om beveiligingslabels te verwijderen bij zich te hebben.

Bij zijn insluiting kwam nog een sport-BH tevoorschijn die de man op een bijzondere plaats had verborgen. Hij had het kledingstuk namelijk zelf aangetrokken. De man is BH-loos in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.