Van wie is de fiets?

04 maart 2011

DORDRECHT - Na een zoektocht is een 38-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Politiemensen zagen de verdachte op donderdagavond 3 maart 2011 op een bromfiets rijden over de Patersweg in Dordrecht. Hij vervoerde een zwarte damesfiets met zich mee.

Op het moment dat de agenten achter hem reden ging de man de Zuidendijk op. Hierna reed hij een weggetje in en gooide de fiets weg. Een politieman probeerde de verdachte vast te pakken maar gleed uit en liep hierdoor lichte verwondingen op.

Andere politiemensen hielden de verdachte aan op de M.H. Trompweg. De bromfiets waarop de 38-jarige reed was niet verzekerd. De politie onderzoekt van wie de fiets is en of deze gestolen is.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.