Jongens op heterdaad betrapt op poging diefstal fiets op de Oberonlaan

05 maart 2011

DORDRECHT - Drie jongens van 13, 14 en 15 jaar uit Dordrecht zijn vrijdagmiddag 4 maart op heterdaad betrapt in een fietsenstalling aan de Oberonlaan. Ze probeerden met behulp van gereedschap fietsen open te krijgen.

Naast hen lag een kapotgemaakt fietsslot. Daarnaast hadden ze ook geprobeerd fietsenkluizen in de stalling open te krijgen. De politie trof het tafereel aan na een melding van een zeer alerte burger die het drietal bezig zag in de fietsenstalling. Ze zijn meegenomen naar het bureau en ingesloten. De politie onderzoekt de zaak en zal de jongens horen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.