FC Dordrecht verliest in blessuretijd van RKC

06 maart 2011

DORDRECHT - FC Dordrecht heeft op eigen veld een ongelukkige 1-2 nederlaag geleden tegen RKC Waalwijk. De Brabanders grepen de zege in blessuretijd door een doelpunt van Karim Bridji.

De ploeg van trainer Henny Lee kwam na een matige eerste helft, waarin Bart van Muyen het dichtst bij een treffer was, na rust op voorsprong. Bart van Hintum haalde vernietigend uit: 1-0.

RKC Waalwijk voerde na de achterstand de druk op en dat resulteerde uiteindelijk vijf minuten voor tijd in de gelijkmaker van Donny de Groot. Drie minuten in blessuretijd bezorgde Bridji de gasten zelfs de winst.