Arriva informeert over gratis OV Dordrecht voor 65 plus

06 maart 2011

DORDRECHT -Arriva informeert mensen van 65 jaar en ouder over de mogelijkheid om gratis mee te reirzen in de stadsbussen in Dordrecht.:

Een Arrivabericht:
Ook in 2011 bestaat de mogelijkheid voor Dordtse inwoners van 65 jaar en ouder om gratis te reizen met de Arriva stadsbussen in Dordrecht op werkdagen na 09.00 uur en in het weekeinde de hele dag.

Om gratis te reizen heeft u wel een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Als inwoner van Dordrecht ontvangt u zeer binnenkort een aanvraagformulier waarmee u een OV-chipkaart kunt aanvragen. Door het toegestuurde formulier in te vullen en in te sturen krijgt u automatisch de OV-chipkaart thuis gestuurd (kosten € 7,50 via automatisch afschrijving). Deze OV-chipkaart is na ontvangst direct bruikbaar voor het gratis reizen. Na het aanvragen, ontvangt u uw persoonlijke OV-chipkaart binnen 4 weken. U kunt de OV-chipkaart voor het gratis reizen aanvragen tot  uiterlijk 1 april 2011

Heeft u al een OV-chipkaart
Heeft u al een persoonlijke OV-chipkaart (met foto), dan kunt u deze kaart vanaf 16 maart 2011 bij de Arriva Store op het busstation geschikt laten maken voor het gratis reizen binnen Dordrecht. Om hiervoor in aanmerking te komen dient u het volgende mee te nemen:

persoonlijke OV-chipkaart
die ontvangen brief van de gemeente
een geldig identiteitsbewijs meenemen.
Na het activeren van de OV-chipkaart in de Arriva Store is het gratis reizen direct mogelijk.

Deze procedure geldt ook voor u als in de loop van 2011 65 jaar wordt. U ontvangt rond uw verjaardag schriftelijke informatie over het gratis vervoer met de stadsbussen van Arriva.

De OV-chipkaart vervangt de 65+ Gemakspas, die tot 1 mei 2011 geldig blijft.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.