Lading messing gestolen aan de Kamerlingh Onnesweg

11 maart 2011

DORDRECHT - Medewerkers van een bedrijf aan de Kamerlingh Onnesweg in Dordrecht hebben een 38-jarige man uit Dordrecht aangehouden. De medewerkers hielden de omgeving van het bedrijf in de gaten omdat ze de laatste last hebben van diefstal van messing.

De verdachte reed op vrijdagmorgen 11 maart 2011 het terrein op met zijn brommer en daarachter een aanhangwagentje. Op het moment dat hij messing op het karretje legde werd hij aangehouden. Agenten brachten de 38-jarige verdachte over naar het politiebureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.