Bert van de Burgt wil werk van kinderen in zijn kamer in Stadskantoor Dordrecht

13 maart 2011

DORDRECHT - De nieuwe CDA-wethouder Bert van de Burgt stuurt binnenkort een brief naar alle basis- en middelbare scholen in Dordrecht, waarin hij de leerlingen uitnodigt om een kunstwerk te maken. De vorm van kunst laat Bert volledig vrij aan ieders fantasie: keramiek, beeldhouwwerk, schilderij, het mag allemaal.

Uit alle inzendingen zal hij een selectie maken en de kunstwerkjes ophangen in zijn werkruimte in het stadskantoor. Ook bij zijn vorige baan, directeur van de Hans Petrischool, had Bert creaties van leerlingen aan de muur hangen.

Een tip voor deelnemers: Bert is een fan van rood, blauw en geel.

(het CDA heeft ook een eigen actuele website)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.