Verdachten van diefstal bromfiets aangehouden op het Dudokplein

14 maart 2011

DORDRECHT - Twee jongens van 16 en 17 jaar uit Dordrecht zijn op 13 en 14 maart in hun woonplaats aangehouden. Op 13 maart zag een 21-jarige Dordtenaar twee jongens op een bromfiets, die eerder van een familielid van hem was gestolen, rijden en hij belde de politie.

Agenten gingen er direct op af en zagen de jongens op de Groenezoom. Bij het zien van de politie gingen de jongens er vandoor, met de agenten achter hen aan. Op het Dudokplein kon de 16-jarige mét bromfiets worden aangehouden en wist de andere jongen te ontsnappen. De bromfiets werd in beslaggenomen. De andere verdachte werd de volgende ochtend gevonden en aangehouden. Beiden zijn ingesloten en worden verhoord.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.