Oproep tot bloemen voor overleden leukste straatmuzikant Charles/Charly le Bacs

14 maart 2011

DORDRECHT -Charley of Charles le Bacs (58) , een bekend straatmuzikant in Dordrecht, is niet meer. Op 10 maart overleed hij en in de binnenstad hebben fans van hem een gedenkplek ingericht nabij Blokker aan het Statenplein.

Op www.idordt.nl kondigen de eerste mensen aan om vrijdag of zaterdag, tijdens de weekendmarkt, er bloemen neer te leggen. Als vorm van herdenking.Charles de straatzanger noemde hij zich zelf.

Hij was vaak op de Voorstraat of Scheffersplein of elders te vinden bijvoorbeeld rondom warenhuis V. en D.  Hij werd de leukste straatmuzikant van de stad genoemd en was zodoende een bekende Dordtenaar.

Een film van zijn optreden, als een laatste groet ,staat op de site van Marco: www.idordt.nl

De lokatie is voor Centre Ville. Elk mens heeft een eigen overlevingsplan, zegt hij. Niet tegen elkaar, maar met elkaar, was zijn parool.

Bij Idordt.nl stromen veel reacties binnen.

Menselijkheid stond bij Charles de straatzanger voorop, laten veel mensen weten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.